Sivu 1/1

Pitkän viestin kirjoitus ei onnistu

Lähetetty: Ti Syys 07, 2010 2:08 pm
Kirjoittaja tsirp
Osaisiko kukaan auttaa tämän hölmön ongelman kanssa. Jos yritän kirjoittaa esim omaan päikkyyni pitkähköä viestiä, aina jossain vaiheessa viestikenttä alkaa "väpättämään", eikä suostu näyttämään alinta riviä mihin olen kirjoittamassa. Eli pitää kirjoittaa vähänniinkuin sokkona. Sivupalkista vetämällä näkee sitten sen alimmankin rivin, mutta kun palkista päästää irti pomppaa kenttä taas ylemmäs. Tosiaan hankalasti selitettävä ongelma, mutta jos jollakin on ollut samaa vikaa / osaisi auttaa niin helpottaisi kovin.

Re: Pitkän viestin kirjoitus ei onnistu

Lähetetty: Ti Syys 07, 2010 3:02 pm
Kirjoittaja ViimeinenJojo
En ole aikoihin pitkiä viestejä kirjoitellut, joten en ole ongelmaan törmännyt. Siltä osin en osaa auttaa - täytyisi varmaan ensin kokeilla.

Mutta pikaisena kommenttina suosittelisin jotain muuta eli voisit joko kirjoittaa peräkkäin kaksi lyhyempää viestiä tai sitten kirjoittaa viestin omalla koneella valmiiksi käyttäen vaikkapa jotain tekstinkäsittelyohjelmaa. Kun viestisi on lähetystä vaille valmis, niin siinä vaiheessa voisit kopioida tekstin kirjoitustilaan.

Suosittelen kahta lyhyempää viestiä tai tekstinkäsittelyohjelman käyttämistä sen vuoksi, että aina välillä kuitenkin tapahtuu jotakin: netti yskäisee tai itse painaa vahingossa jotain väärää nappia (sulkee vaikka koko selaimen) ja on aika tylsää, jos huomaa, että on kirjoittanut PIIIIIITKÄN viestin, joka livahtikin samantien bittien taivaaseen ja joutuu aloittamaan kirjoittamisen ihan alusta.

Lyhyemmät viestit on nopsa kirjoittaa suoraan kirjoitustilaan, mutta pidempien viestien kanssa suosittelen noita vaihtoehtoja, ettei vahingossakaan mene oma työ hukkaan.

Re: Pitkän viestin kirjoitus ei onnistu

Lähetetty: To Loka 21, 2010 2:43 pm
Kirjoittaja webbie
VJ:n vinkit on hyviä. Tuo pitkän viestin väpätys voi johtua myös käyttämästäsi selaimesta, vai onko ongelma vain tällä forumilla?

Re: Pitkän viestin kirjoitus ei onnistu

Lähetetty: To Loka 21, 2010 4:17 pm
Kirjoittaja Emsku
Mulla käy kanssa joskus tota väpättelyä, mutta se on varmaan nimenomaan selaimesta kiinni, koska oon törmänny samaan ärsytykseen muillakin palstoilla.