Sivu 1/1

miten musta tuli taas?

Lähetetty: Ke Joulu 03, 2008 10:33 am
Kirjoittaja narppa
ihan tavallinen "tyttö" kun ennen olin jo pikkuterhikki, ja viestejäkin olen kuulemma lähettänyt vaan 45? :roll:

Re: miten musta tuli taas?

Lähetetty: Ke Joulu 03, 2008 2:18 pm
Kirjoittaja ViimeinenJojo
Kuten ehkä olet huomannut, niin osa käyttäjistä poistattaa vanhan, pitkäksi venähtäneen päiväkirjansa ja aloittaa uuden. Kun päiväkirja poistetaan, niin kaikkien siihen päiväkirjaan kirjoittaneiden viestimäärä vähenee vastaavasti.

Päiväkirjoja poistuu myös automaattisesti eli tilanteessa, joissa päiväkirjaan ei ole kirjoitettu 50 päivään. Silloinkin kyseiseen päiväkirjaan kirjoittaneiden viestimäärä vähenee.

Koska suurin osa keskusteluista käydään päiväkirjojen puolella, niin noilla päiväkirjojen poistamisilla on varsin suuri merkitys kirjoittajien viestimääriin. Joten epäilen, että nyt on käynyt niin, että viime aikoina poistetut/poistuneet päiväkirjat ovat olleet sellaisia, joihin sinäkin olet kirjoitellut usein - oli se päiväkirja sit omasi tai jonkun Terhi-kaverin.

Muuallakin foorumilla siivoillaan vanhoja ketjuja silloin tällöin, mutta se on sen verran "harvatahtista" toimintaa, että se ei pahemmin viestimääriä hetkauttele.

Re: miten musta tuli taas?

Lähetetty: La Joulu 13, 2008 9:23 pm
Kirjoittaja narppa
ok, mut kun olisin halunnu pysyä pikkuterhikkinä nyyh :)

Re: miten musta tuli taas?

Lähetetty: La Joulu 13, 2008 10:09 pm
Kirjoittaja ViimeinenJojo
Joo, onhan tuo tavallaan vähän "väärin", että viestimäärä vähenee, kun jonkun päikkäri poistetaan. Tämä piirre taisi tulla tässä uudessa foorumisoftassa.

Re: miten musta tuli taas?

Lähetetty: Ti Kesä 22, 2010 1:46 pm
Kirjoittaja emu
Blääh, munki päiväkirja on poistunut mutta oma vika kun en kirjottanu siihen niin pitkään aikaan... =(