Sivu 1/1

Terhi.net tikkeri - testausapua?

Lähetetty: Ma Syys 29, 2008 12:25 am
Kirjoittaja webbie
Hei!

Olen luonut tälläisen oman tikkerin Terhi.nettiläisten käyttöön! Kaikki palaute yms. otetaan vastaan!

HUOM! Minimitavoite = 6, muuten ei toimi.

Ticker/new1.php

Re: Terhi.net tikkeri - testausapua?

Lähetetty: Ma Syys 29, 2008 8:23 am
Kirjoittaja Mimmuli
Mun mielestä nuo itse tickeripohjat voisivat olla vaikka kahdessa sarakkeessa ja nuo "tickerimerkit" vaikka taulukkona, josta ne voisi valita. Ei tarvitsisi scrollata niin paljoa :)

Mietin, voisiko tuo linkin nyt=X X:n arvo olla valittavissa tickeriä luodessa? Siten tickeri-linkkiä ei tarvitsisi heti olla muokkaamassa, kun epäilen että linkin muokkauksessa saattaa tulla ongelmia (selkeistä ohjeista huolimatta) joillekin käyttäjille.

Re: Terhi.net tikkeri - testausapua?

Lähetetty: Ma Syys 29, 2008 10:37 am
Kirjoittaja webbie
Tarkoitus on laittaa ne pohjat ja merkit vähän järkevämmin lopullisessa versiossa. Ja nyt-kohdankin saa syötettäväksi arvoksi.

Re: Terhi.net tikkeri - testausapua?

Lähetetty: Ma Syys 29, 2008 11:24 am
Kirjoittaja webbie
Ja tuo laatikko mistä koodi kopiodaan näyttää tosi pieneltä IE:ssä ==> pitää isontaa sitä. Firefox näyttää sen isompana...

Re: Terhi.net tikkeri - testausapua?

Lähetetty: Ma Syys 29, 2008 11:37 am
Kirjoittaja Mimmuli
Mä testailin tehdä tickereitä erilaisilla valinnoilla, noin joka 4. tai 5. kerta tickeriä ei näy.

niin, firefoxia käytän....

Re: Terhi.net tikkeri - testausapua?

Lähetetty: Ma Syys 29, 2008 11:44 am
Kirjoittaja webbie
Kiitos infosta, itselläni ei firefoxilla ole esiintynyt tuommosta. Tuleeko kuitenkin kuvan linkki näyviin? Voitko kopioda tähän sen linkin (jos siis näkyy).

Re: Terhi.net tikkeri - testausapua?

Lähetetty: Ma Syys 29, 2008 12:16 pm
Kirjoittaja Mimmuli
katsotaas toimiiko se

Kuva

Ticker/img1.php?serial=132&nyt=0

Re: Terhi.net tikkeri - testausapua?

Lähetetty: Ma Syys 29, 2008 12:19 pm
Kirjoittaja Star
Minulla tickerin laittaminen onnistui hyvin!

Re: Terhi.net tikkeri - testausapua?

Lähetetty: Ma Syys 29, 2008 1:18 pm
Kirjoittaja webbie
Mimmuli kirjoitti:katsotaas toimiiko se

Kuva

Ticker/img1.php?serial=132&nyt=0


Kiitos, tutkailen mistä voisi johtua...

Re: Terhi.net tikkeri - testausapua?

Lähetetty: Ma Syys 29, 2008 1:20 pm
Kirjoittaja webbie
webbie kirjoitti:
Mimmuli kirjoitti:katsotaas toimiiko se

Kuva

Ticker/img1.php?serial=132&nyt=0


Kiitos, tutkailen mistä voisi johtua...


Jos arvo on liian pieni, ei tikkeri osaa laskea kuvaa koska ei saa noita askelia pääteltyä. Muutin tavoite-arvon isommaksi ja nyt toimii ok