Sivu 1/1

Lähetä aina ilmoitus vastauksista - ei toimi

Lähetetty: Su Tammi 20, 2008 12:53 am
Kirjoittaja fiona
Olen omasta profiilistani ruksannu EI Lähetä aina ilmoitus vastauksista- kysymykseen.

Miksi niitä kuitenkin tulee? Sähköposti aina ihan täynnä :?

Lähetetty: Su Tammi 20, 2008 1:55 am
Kirjoittaja Mimmuli
Onkohan sulla tuosta viestin kirjoituskentän alapuolelta ruksi pois kohdasta "Ilmoita aina vastauksesta"? Mulle ei ainakaan tuu mitään ylimääräisiä viestejä. Eikä kyllä ilmoituksia mun päiväkirjaan tulleista viesteistä, josta taas oon ruksinut että haluan viestin sähköpostiin! Ilmoitusviestit on lakanneet tulemasta 3.1.2008.

Lähetetty: Su Tammi 20, 2008 2:09 am
Kirjoittaja Mimmuli
oho, otan äskeisen takaisin, löytykin spämmi-kansiosta nuo ilmoitukset päiväkirjavastauksista :wink:

Lähetetty: Su Tammi 20, 2008 2:44 pm
Kirjoittaja webbie
Hei!

Kuten mimmuli tuossa jo kertoi, olet todennäköisesti ruksannut sen lähetyksen tuosta viestiketjun kohdasta "Ilmoita aina vastauksesta" päälle. Silloin ilmoitukset tulee. Siinä ilmoitus-sähköpostissa on linkki miten ilmoituksen saa pois päältä. Siis klikkaat sitä linkkiä eikä seuraavaa ilmoitus-viestiä enää pitäis tulla.

Siinä sähköpostissa lukee näin:
Jos et halua enää seurata tätä aihetta voit klikata "Lopeta tämän aiheen seuranta linkkiä" aiheen sivun alareunassa tai oheista linkkiä:
http://www.terhi.net/keskustelut/viewto ... atch=topic


Niin ja se ilmoitus on siis viestikohtainen eli joudut tekemään sen erikseen jokaiselle ketjulle josta ilmoitus tulee.

Jos saat yksityisviestistä ilmoituksia, se poistetaan omassa profiilissa kohdasta: Ilmoita uudesta yksityisestä viestistä: Kyllä / Ei

Lähetetty: Su Tammi 20, 2008 5:08 pm
Kirjoittaja fiona
Jos vastaan johonkin viestiin niin valkoisen tekstilokeron alla on nuo vaihtoehdot joita voi ruksia mm. Liitä allekirjoitus, Älä salli hymiöitä tässä viestissä jne. Viimeisenä on tuo kohta "Ilmoita vastauksesta" mut siihenkään en ole koskaan laittanut ruksia, että niitä vastauksia haluisin jos joku vastaa viestiini tai ketjuun :shock: