Sivu 1/1

Ryhmät

Lähetetty: Su Tammi 06, 2008 6:17 pm
Kirjoittaja maryann
Mitä ovat RYHMÄT Rubensin muusat ja mikäsetoinen olikaan? Miten ja kuka uusia ryhmiä voi perustaa ja keitä varten ne ovat? Miksi nuo ryhmät näkyvät tuolla - toimivatko ne edelleen todella? Miten ryhmä toimii?

Lähetetty: To Tammi 10, 2008 11:13 am
Kirjoittaja webbie
Heippa!

Ryhmät liittyvät Terhi.netin historiaan. Kun Terhi.net perustettiin, tänne rekisteröityi joukko aktiivisia kirjoittajia. Perustettiin ensimmäinen Rubensin muusat-ryhmä joka alkoi kirjoittaa päiväkirjojaan samaan tapaan kuin nykyäänkin julkisessa Päiväkirja-osiossa.

Päikyt siis olivat julkisia aluksi, mutta muutettiin pian suljetuiksi, koska ryhmästä ja nettilaihduttamisesta tehtiin TV dokumentti (YLE, POHJANTÄHDEN ALLA: YHTEISET KILOT (vuonna 2000)). Ehkäpä joku on sen katsonutkin?

Perustettiin pian toinen ja kolmaskin ryhmä. Ja kaikkiaan niitä taidettiin tehdä 5 kpl. Tosin ryhmät alkuinnostuksen jälkeen kuihtuivat ja niitä yhdisteltiin. Paitsi Rubensin muusat, joka pysyi aktiivisena alkuperäisessä kokoonpanossa.

Koska ryhmät olivat (ja ovat edelleenkin) työläitä, kokeiltiin myös maksullista ryhmää.

Nykyisin ryhmistä on enää toiminnassa Rubensin muusat, joka oli se ensimmäinen. Heillä on täällä suljettu päikky-osio, joka ei näy muille.

Jos ryhmiä vielä tulevaisuudessa tulee, ne ovat maksullisia.

-webbie

Lähetetty: To Tammi 10, 2008 2:44 pm
Kirjoittaja maryann
Kiitoksii tiedoista. Onko Rubensin ryhmään meneminen sitten mahdollista jäsenille vain tuolta yläpalkin valikosta? Muutoinhan sen ryhmä-linkin joutaisi tuolta poistamaan, sehän tosiaan koskee vain muutamaa ihmistä eikä koko Terhiä.

Lähetetty: To Tammi 10, 2008 3:06 pm
Kirjoittaja webbie
Ryhmä näkyy jäsenelle Keskustelujen pääsivulla ihan normaalina keskusteluna sisään kirjauksen jälkeen.

Totta, tuo ryhmät-linkin voisi poistaa...