Sivu 1/1

Vanhojen tiedotteiden poistaminen

Lähetetty: Ma Huhti 30, 2007 10:13 pm
Kirjoittaja namuhiiri
Tulipa tässä mieleeni, että voisiko noita vanhoja tiedotteita välillä poistella? Siis sellaisia "Pikkujoulutapaaminen Helsingissä" yms. mitkä ovat jo aikaa sitten olleet ja menneet. Olisi selkeämpi ja kivempi lukea sitä osiota kun vähän siistisi noita vanhoja poies :)

-namsku

Lähetetty: Ti Touko 01, 2007 5:37 pm
Kirjoittaja laalaa
samaa minäki kaipaan.

Lähetetty: Ke Touko 02, 2007 1:58 pm
Kirjoittaja webbie
Otin pois sen "tiedote" täpän, niitä keskusteluja voi joku kaivata, jos ei kaipaa niin poistuvat automaattissessa putsauksessa...

Lähetetty: Su Elo 05, 2007 4:49 pm
Kirjoittaja webbie
Näissä tiedotteissa on se ongelma kun ei aina tiedä minkä tiedotteen saa poistaa. Esim noista miitti-ketjuista osa on jäänyt pahasti auki, joten ei uskalla poistaa kun ei tiedä häviääkö siinä nyt jotain oleellista.

Olisi hyvä jos viestin otsikkoon voisi kirjoittaa (tai viimeiseksi viesitiksi) että "saa poistaa".

Tietysti tosi vanhat tiedotteet menee automaattisessa siivouksessa mikäli niihin ei kirjoiteta puoleen vuoteen.

Re: Vanhojen tiedotteiden poistaminen

Lähetetty: Ke Marras 11, 2009 6:07 pm
Kirjoittaja laalaa
Entäpä nämä samasta aiheesta avatut useat ketjut? Kuten tickerin testausketjut, näkyy olevan useampi ketju avattuna samaisesta aiheesta, niitä jos poistas nii tukin kukaan kaipaa ku yhe vaa jättäs.

Re: Vanhojen tiedotteiden poistaminen

Lähetetty: Ke Marras 11, 2009 9:02 pm
Kirjoittaja ViimeinenJojo
Poistelin sieltä nyt muutaman tickerin testaus -viestin. Vaikka siellä on se yksi yleisesti käytetty ketju, niin silti noita yksittäisiä tulee tasaisella tahdilla.

Näin niinkuin yleisenä kommenttina, minä en erityisemmin ole poistanut ketjuja tai yksittäisiä viestejä muuta kuin siinä tapauksessa, että kyse on spämmistä. Jos viesti sinänsä on asiallinen, niin se saa olla. Toki, jos on aktiivisena aivan samasta aiheesta oleva ketju, niin silloin se toinen yleensä selityksen kera lukitaan. Sitä ei poisteta, koska viestin aloittaja voisi silloin olla kohtuu ihmeissään, että mihin hänen viestinsä katosi.

Viestilaatikoissa näkyy oikeassa alakulmassa sellainen punainen huutomerkki, sitä painamalla voi ilmoittaa, jos on vaikkapa just jotain sellaista, mitä voisi poistaa tai lukita. Kun sitä huutomerkkiä painaa, niin avautuu ikkuna, josta voi valita alasvetovalikosta syyn ilmoitukselle ja lisätietoja-kenttään voi kirjoittaa halutessaan vielä lisäselitystä. Tuota huutomerkkiä voi siis käyttää muihinkin kuin roskapostin ilmoittamiseen, pistää vaikka syyksi sen "Muu Syy" ja sit parilla sanalla sanoo siinä Lisätietokentässä, mistä on kyse.

Re: Vanhojen tiedotteiden poistaminen

Lähetetty: To Marras 12, 2009 10:21 am
Kirjoittaja laalaa
Ahaa, ny mulleki aukes tuon huutomerkkitäpän merkitys.

Re: Vanhojen tiedotteiden poistaminen

Lähetetty: To Marras 12, 2009 12:31 pm
Kirjoittaja ViimeinenJojo
No hyvä homma, että tuli sekin sit mainittua. Sitä ei olekaan taidettu sen kummemmin missään "mainostaa", että mikä tuo namiska oikein on. :D