Sivu 1/1

UUSIEN ESITTÄYTYMINEN JA BMI-VALIKOT

Lähetetty: To Tammi 18, 2007 1:40 pm
Kirjoittaja maryann
Eikö voitaisi laittaa Terhiin kokonaan omaa kategoriaa päävalikkoon esittelyille? Sen nimi voisi yksinkertaisesti olla ESITTELYT.

Esittelypäävalikon alta löytyisi helpommin uuden Terhiläisen alkumietteet - nyt joutuu etsimään sitä eri BMI kategorioista ja monet esittelyt jäävät ihan hukkeliin.

Lisäksi me vanhemmatkin terhikit saattaisimme haluta esitellä itsemme uusille muille lyhyesti - ja ohjata esim. omaan galleriaa ja päiväkirjaan jos semmoisia löytyy. Omaan esittelyketjuun voi tehdä sitten jatkopäivityksiä jos tarvetta on. Löytyykö näitä vanhempia esittelyjä enää sitten myöhemmin on ihan toinen kysymys, mutta ainahan voi linkata oman ketjunsa vaikka keskustelusta suoraan "minun esittelyni" jos haluaa toistaa samat litaniat jollekin uudelle tutulle sen sijaan että hän joutuisi kahlaamaan koko päikyn tai vaihtoehtoisesti joutuisi itse kirjoittamaan uudelleen lyhyen laihdutushistoriikin. Profiiliin kuitenkin mahtuu tosi vähän infoa. Etenkin sellaisille tämä on kiva juttu, jotka eivät pidä päiväkirjaa mutta haluavat tulla tutuiksi.

Nyt BMI palstat täyttyvät esittelyjen vuoksi yhden, kahden viestin ketjuista ja tavallinen keskustelu on tyrehtynyt. BMI palstoille saataisiin tilaa itse laihdutusta kosketteleville aiheille. Jos keskustelua ei niissä esittelyjen poistuessa oikein tahdo löytyä, syy on huonossa foorumijaottelussa. Voisiko harkita tiivimpää jakoa nykyisen neljän sijasta - parin kilon pudottajat on ok, samoin XXXL pudottajat, koska juuri nämä ääret tarvitsevat usein eniten vertaistukea. Sen sijaan me pitkänmatkalaiset ja suurin osa terhikeistä jotka ovat BMI 25-35 välillä, eivät todennäköisesti tarvitse kolmea erillistä alaotsikkoa koska useimpia painoluokkia koskevat keskustelut käydään aina yleisellä laihdutuspuolella sekä päiväkirjoissa. Mikä aihe todella voisi esimerkiksi koskettaa vain 80 kiloisia mutta ei enää 95 kilosia..eikai semmoisia olekaan?

Lähetetty: To Tammi 18, 2007 4:27 pm
Kirjoittaja Flame
Palaute on aina hyvä asia, kiitos siitä! Palaamme asiaan kunhan keskustelemme siitä ensin moderaattorien ja webbien kesken!

T: Mode

Lähetetty: To Tammi 18, 2007 4:29 pm
Kirjoittaja maryann
Danke!

Mitä muut terhiläiset on mielipuolta?

Lähetetty: To Tammi 18, 2007 4:35 pm
Kirjoittaja Flame
Piti nuista esittelyketjuista sanoa vielä... Alunperin nuo oli kaikki tarkoitus ohjata yhteen keskusteluketjuun jokaisen BMI-palstan sisällä mutta onhan tuo vähän jo levinnyt käsistä :D Toisaalta kun itse tulin ensimmäistä kertaa Terhiin niin en välttämättä kyllä osannut/tajunnut laittaa viestejäni oikeaan paikkaan. Tästäpä tulikin mieleeni yksi idea...

Lähetetty: To Tammi 18, 2007 6:43 pm
Kirjoittaja namuhiiri
Erittäin hyviä ideoita :)

-namsku

Lähetetty: Ma Helmi 05, 2007 11:33 pm
Kirjoittaja palmiima
minäkin olen mielipuoli :D