Sivu 1/1

Keskustelujen rakenne

Lähetetty: Ma Loka 16, 2006 3:32 pm
Kirjoittaja Tattoo
Nettisivut on mitä mainioimmat...mutta mutta. Olisi ihan kiva, jos viestit näkyisivät jotenkin hierarkisesti eli kuka on vastannut minkäkin ihmisen viestiin. Välillä on hankala pysyä perässä siitä, mihin viestiin on milloinkin vastattu.

Lähetetty: Ma Loka 16, 2006 6:43 pm
Kirjoittaja Flame
En nyt aivan täysin ymmärtänyt mitä tarkoitit. Jos klikkaat sivuston oikeasta ylälaidasta nappulaa "uudet viestit viime käyntisi jälkeen" -kohtaa niin minulle näkyy ainakin uusimmat viestit, keskustelun aloittaja ja viimeisin kommentoija. Jos vaan selailet eri "osastoja" niin saattaa olla vaikea pysyä perässä mitä viestejä milloinkin on päivitetty.

Tuossa samaisessa yläkulmassa on myös mahdollisuus katsoa omiin viestiisi vastatut viestit eli voit selata niitä keskusteluja joihin olet joskus kommentoinut. Toki tuo antaa sellaisiakin viestiketjuja joihin olet vastannut vuonna keppi ja kivi, etkä välttämättä niitä enää seuraa.

Toivottavasti vastasin edes jotenkin kysymykseesi :D

Lähetetty: Ma Loka 16, 2006 7:47 pm
Kirjoittaja Nenive
Tattoo hakee varmaan sellaista puumaista rakennetta, missä ketjun jokaiseen viestiin voi erikseen vastata. Esim. suomi24:n keskustelut voi muuttaa sellaiseksi. Ei onnistu näillä laudoilla, näissä ketjujen viestit menee aina saamaan pötköön. Oman viestinsä voi kohdistaa vastaukseksi jonkun tietyn ihmisen viestiin lainaamalla siitä sen osan johon on vastaamassa.

Lähetetty: Ti Loka 17, 2006 12:52 am
Kirjoittaja Flame
No joo, tietysti on tuokin mahdollisuus mutta en näe sitä kyllä hyvänä vaihtoehtona. Jos viestejä on paljon, tuo "puumaisuus" ei enää auta vaan viestit on sielläkin sekaisin kun ei enää erota kenen vastaus on mihinkin. Väittäisin kuitenkin, että Terhissä keskustelu on sen verran "hidasta" ettei tuota rakennetta tarvita ja todellakin jos on tarvetta kommentoida jotain tiettyä asiaa referoimatta sitä, on syytä lainata Quotella kyseistä pätkää.

Mun mielestä foorumi on paljon selkeämpi näin, jos jotain oikein huonoa esimerkkiä haluaa katsoa niin käykääpä vaikka tutustumassa BB:n keskustelupalstaan osoitteessa http://keskustelu.mtv3.fi/subtv.shtml?http://keskustelu.mtv3.fi/keskustelu/forum.jspa?forumID=183 Mun mielestä tuo ei enää palvele tarkoitusta ja tällaisessa hitaammassa foorumissa tuo ei oikein toimisikaan.

Lähetetty: Ti Loka 17, 2006 2:09 pm
Kirjoittaja webbie
Eikä tämä phpBB tue puumaista rakennetta, joten sellaista on mahdotonta Terhi Netiin saada...

Lähetetty: Ke Loka 18, 2006 7:31 pm
Kirjoittaja Nenive
Joo, tiedän ettei phpBB tue puumaista rakennetta, enkä pidä sitä rakennetta mitenkään parempana. Ja tykkään enemmän siitä ominaisuudesta että phpBB:ssa uudet viestit nostavat ketjun aina uudelleen ylös, puumaista rakennetta tukevissa foorumeissa viestiketjut pysyvät yleensä siinä järjestyksessä kuin ne on aloitettu. Uudet viestit on todella helppo löytää ja lukaista läpi, kun puumaisisa foorumeis ei monesti näy edes mitkä viestit on jo luettu tai mihin ketjuhin on tullut uuisa viestejä.

Lähetetty: La Helmi 24, 2007 1:47 pm
Kirjoittaja tyynekaarina
Voisiko viesteihin tulla järjästys numero ja vastaaja voisi ilmoittaa viestin numerolla mihin viestiin vastaa?

esim. http://www.tukiasema.net/keskustelu/sho ... 5&p=1&pm=1
käytössä tuo avauksen jälkeen tuleva numerointi ja näkyy olevan hyvä.

Viesti 6:
xxx QQQQ

ja viestiin 11
QQQÅÅÅÅÅ

ihan mukavat katsantokannat minä taas olen sitä mieltä ETTÄ:

Ihan vaan kysyn kainosti

Lähetetty: La Helmi 24, 2007 9:13 pm
Kirjoittaja Cristelle
Mie tykkään terhistä näin..:) ja ainahan voi lainata tekstiä, jota kommentoi niinkuin Flame sanoikin. Mun korteni kekoon. :lol:

Lähetetty: La Helmi 24, 2007 9:15 pm
Kirjoittaja Star
Cristelle kirjoitti:Mie tykkään terhistä näin..:) ja ainahan voi lainata tekstiä, jota kommentoi niinkuin Flame sanoikin. Mun korteni kekoon. :lol:


Olen samaa mieltä Cristellen kanssa :D