Sivu 1/2

Tittelit käyttöön?

Lähetetty: Su Loka 01, 2006 10:52 pm
Kirjoittaja webbie
Hei! Monissa keskusteluissa on jäsenillä erityiset tittelit: vasta rekisteröityneellä esim. "aloittelija" tai "noviisi", ja tietyn viestimäärän jälkeen sitten titteli vaihtuu...

Terhi Netissä titteleitä ei ole ollut koska en ole koskaan keksinyt mitään järkeviä titteleitä jotka sopisivat Terhi Netin henkeen :oops: :oops:

Nyt kysyn Teiltä pitäisikö titteleitä olla Terhi Netissä???

Jos vastaat kyllä niin voit ehdottaa tähän ketjuun titteleitä (ei tietysti ole mikään pakko, jos ei keksi mitään). Ehdotukset voi olla asiallisia, hassuja, tai mielikuvituksellisia, ihan mitä vaan!

Myös yksityisviestillä voipi ehdottaa jos haluaa!

MUOKS*** pelkät viestimäärät eivät ratkaise titteleitä koska täällä on todella piiiittkään foorumilla olleita. Mitään ei tietenkään ole vielä lyöty lukkoon kun tämä äänestyskin on pitämättä...

ja eikun ehdottelemaan titteleitä, joka sopii myös konkarille ;)

Lähetetty: Su Loka 01, 2006 11:22 pm
Kirjoittaja Elin@
Joo noi tittelit on kivoja :D

Lähetetty: Ma Loka 02, 2006 7:51 am
Kirjoittaja koo
Toisaalta sitten taas, mä olen ollut terhiläinen jo iät ja ajat mutta viestimäärä on silti aika vaatimaton. Olis hassua olla noviisi kolmella plussalla vielä näin vuosienkin jälkeen.. Vai pitääkö mun vaan kirjoitella enemmän? :lol:

Lähetetty: Ma Loka 02, 2006 8:55 am
Kirjoittaja Flame
Koo, sanotaan nyt vaikka näin, että tuotakin on kyllä mietitty. Ei tässä vielä mitään ole lyöty lukkoon kuitenkaan :D

-mode-

Lähetetty: Ma Loka 02, 2006 9:13 am
Kirjoittaja Mimmuli
Mun mielestä tittelit olis ihan kiva lisä, vaikka ei se elämää kaada vaikka jatkettais ilman titteleitä :)

Lähetetty: Ma Loka 02, 2006 11:13 am
Kirjoittaja webbie
muokkasin tuota galluppi-tekstiä, siis tosiaan koska täällä on todella pitkään olleita konkareita ei pelkät viestien määrät voi ratkaista!

Lähetetty: Ti Loka 03, 2006 4:30 pm
Kirjoittaja Valo
Minusta sellainen olisi kiva titteli, joka kertoisi millä metodilla ja ajatusmaailmalla täällä kirjoittelee. Esim. siis nutraaja, karppi, elämäntapojen muokkaaja, pisteilijä, tasapainoilija, kalorinlaskija ym...

Siihen ei kyllä sitten mitenkään liittyisi viestien määrä tms... ja melkein pitäisi itse saada valita se titteli. En tiedä onnistuisiko tuo millään? :roll:

Lähetetty: Ti Loka 03, 2006 6:36 pm
Kirjoittaja webbie
Menee aikas hankalaksi, koska täällä on kuitenkin satoja jäseniä ja tuollaiset tittelit pitää ylläpidon toimesta lisätä käsin. Vain tuo viesteihin perustuva on automaattinen.

Tuon laihdutustavan voi lisätä vaikka allekirjoitukseen...

Lähetetty: Ti Loka 03, 2006 10:36 pm
Kirjoittaja Babo67
..niin ja sitt kun ne laihdutustavat vielä tuppaa vaihtelemaan aika usein..ainakin mulla :oops:

Mutta minäkin olen tittelin puolella :D

Lähetetty: Ke Loka 04, 2006 12:04 am
Kirjoittaja MiaMaria
Joillakin foorumeilla on mahdollista lisätä oma lyhyt kuvausteksti tai iskulause tuonne vasemmalle avattaren, nimimerkin ja paikkakunnan alle. Onko sellainen mahdollisuus tässä foorumissa, vai korvaako sen tuo kenttä, johon laitetaan aloitusajankohta ja strategiset mitat?

Tittelit sinänsä olisivat ihan kivat, vaikken olekaan niitä tähän mennessä tänne osannut kaivata.

Lähetetty: Ke Loka 04, 2006 6:20 am
Kirjoittaja Star
Minusta tittelit kuten webbie ehdotti, olisi tosi kivoja :)
Äänestin kyllä.

Lähetetty: Ke Loka 04, 2006 8:58 am
Kirjoittaja sarissa
Minusta tommoset viestien määrään tai mukanaoloaikaan perustuvat tittelit on ihan turhia. Terhin aktiivisättääjänä esimerkiksi mun aktiivisuutta ja mukanaoloa kuvaisi kuitenkin paremmin se kuinka monta tuntia viettää Terhin parissa päivittäin. Olisin siis aina noviisi vaikka keskustelen Terhissä terhiläisten kanssa keskimäärin 6h päivässä viitenä päivänä viikossa.

Kivempi olla samassa veneessä saman arvosina jatkossakin.

Lähetetty: Ke Loka 04, 2006 11:14 am
Kirjoittaja namuhiiri
sarissa kirjoitti:
Kivempi olla samassa veneessä saman arvosina jatkossakin.


Se kuitenkin vaan titteli, ei mikään elämää suurempi asia :wink:
Tuskinpa tuo kenenkään arvoa täällä mittaa, luki nicin alla "noviisi" tai "vanha tekijä". Näkeehän se liittymispäivästä kuinka kauan täällä on itsekukin pyörinyt.

-namsku :kirsikat

Lähetetty: Ke Loka 04, 2006 11:33 am
Kirjoittaja sarissa
No sikspä just mun mielestä ne tittelit on turhia ku liittymispävästä näkee kuinka kauan on ollu ja viestimäärästä et kuinka paljon kirjottelee viestejä. Mut tää oli siis mun mielipide tähän kysymykseen.

Lähetetty: To Loka 05, 2006 9:55 am
Kirjoittaja maryann
Webbie - miksei titteli voisi olla nicin kirjoittamien viestien mukaan? Se kertoo vain viestien määrän humoristisemmin kuin pelkkä numero, ei muuta - ei arvota ketään, ei hyljeksi ketään - se kertoo vain sen kuinka aktiivisesti nicci on äänessä Terhissä. Liittymispäivä on asia erikseen ja se pitää jäädä näkyviin.

Titteleiksi pitää tosin valita jotain muuta kuin "aloittelijaan"/"noviisiin" viittaavat, koska tosiaan monet ovat omasta halustaan hiljaisia ja käyvät harvemmin, mutta omaavat silti pitkän laihdutustaipaleen ja ovat vanhoja Terhissä rekisteröitymisen perusteella - kuten vaikka vilahtelija koo. Sellaiset ihmiset eivät tosiaan ole mitään laihdutusnoviiseja, vain hiljaisempia Terhiläisiä. Liittymispäivään sidoksissa oleva titteli ei toimi käytännössä taas koska se ei kerro muuta kuin rekisteröitymisen.

Mites olis jotain täntyyppistä--ei nyt irronnut mitään kovin hauskaa mutta että joku nyt ees ehdottas jotain:

"Pikkuterhikki"
"Vilahtelijaterhikki"
"Virkkuterhikki"
"Tapaterhi"
"Intoterhi"
"Terhihörhö"
"HyperTerho"

Eli vähemmän kirjoittaneet ovat Terhikkejä, muut Terhejä, ja superaktiivikirjoittelijat ovat ihan ihan täys Terhihörhöjä ja HyperTerhoja. Tämä tuskin loukkaisi hiljaisempia, joilla on varmaan hyvät syyt esiintyä harvemmin ja harkitusti :D. Parempiakin voi keksiä kellä on sana hallussa.

Välivaiheita pitää olla riittävän paljon, koska on tylsää jos roikkuu vuosia samassa eikä titteli vaihdu väärän portaistuksen takia - ja sillä tavalla noin puolella on sama titteli mikä on tosi tylsää.
Ja välit ei tarvii olla tasaiset - aivan ensimmäisiä viestejään pistävästä Pikkuterhikistä voisi päästä nopeammin Vilahtelijaterhikiksi kuin Intoterhistä Terhihörhöksi. Ja siitä selvä vielä selvempi ero siihen ihan hurjaan kirjoittelijaan "HyperTerhoon".

Webbie osaa varmaan kattoa tilastoa miten kannattais siirtymät portaittaa.

Mie äänestän siis KYLLÄ.

Edit - tuosta äänestyksen valikosta. Terhi on fiksu foorumi. Jos joku höhlä tahtoo kalastella viestejä kommentoimalla tyhmiä, hän väsyy todennäköisesti tosi pian. Asiaa täällä aina puhutaan, oli titteleitä tai ei.

Lähetetty: To Loka 05, 2006 10:22 am
Kirjoittaja Hippo
Jaa ääni titteleille. Tuo Maryannin ehdotus aktiivisuusason mukaisesta nimeämisestä on munkin mielestä hauska. Mä en koe, että tittelit asettavat ketään eriarvoiseen asemaan terheilijänä. Foorumin tarkoituksen itselleni koen olevan kuitenkin tuen saamisessa ja jakamisessa, en tietynlaisen aktiivikirjoittelijan statuksen luomisessa.

Lähetetty: To Loka 05, 2006 10:26 am
Kirjoittaja webbie
maryann kirjoitti:Webbie - miksei titteli voisi olla nicin kirjoittamien viestien mukaan? Se kertoo vain viestien määrän humoristisemmin kuin pelkkä numero, ei muuta - ei arvota ketään, ei hyljeksi ketään - se kertoo vain sen kuinka aktiivisesti nicci on äänessä Terhissä......
..........Titteleiksi pitää tosin valita jotain muuta kuin "aloittelijaan"/"noviisiin" viittaavat, koska tosiaan monet ovat omasta halustaan hiljaisia ja käyvät harvemmin, mutta omaavat silti pitkän laihdutustaipaleen ja ovat vanhoja Terhissä rekisteröitymisen perusteella - kuten vaikka vilahtelija koo.

Maryann osasi hyvin tiivistää sen mitä olin ajatellut :D Siis eihän tittelit ole sitä varten että niillä arvotetaan ihmisiä. Ja juuri siksi en niitä tänne Terhiin ole lisännyt koska en halua mitään "noviisi" titteleitä vaan nimenomaan jotain Terhi Netin henkeen sopivaa ja hauskaa. Ja koska mun mielikuvitus ei tuota kuin tyhmiä titteleitä (sellaisia kuten joku "noviisi") ne sitten jäänyt laittamatta. Ehkä tuosta ap viestistä tuo sanoma jäi vähän peittoon...

maryann kirjoitti:Edit - tuosta äänestyksen valikosta. Terhi on fiksu foorumi. Jos joku höhlä tahtoo kalastella viestejä kommentoimalla tyhmiä, hän väsyy todennäköisesti tosi pian. Asiaa täällä aina puhutaan, oli titteleitä tai ei.


Totta, mutta eihän sitä ikinä tiedä... voisitko vastustaa kiusausta kirjotta "vielä yks" kun teidät että olet 1 viestin päästä "HyperTerhosta"??? :lol: :lol: :lol:


**muokis** :hekottaa --> "terhihörhö" Nämä ehdotukset oli hyviä! Lisää vaan kehiin!

Lähetetty: To Loka 05, 2006 10:36 am
Kirjoittaja webbie
Vielä piti lisätä, että on hyvä keskustella tästä asiasta, juuri että mitä ne tittelit on ja mitä ne merkitsee...Nimittäin itselleni ei tullut mieleenkään että joku voisi kokea tittelit eriarvoistavana.

Lähetetty: To Loka 05, 2006 12:43 pm
Kirjoittaja maryann
Tittelin sijasta voisi puhua pikemminkin "Terhitunnuksien" käyttöönotosta tai jostain vastaavasta. Että ehkä tuo äänestyksen TITTELI- otsikko jo vähän nostattaa karvoja siitä "arvostelu"-mielialasta. Ymmärrän että Webbien tarkoitus ei ollut semmoinen ollenkaan.

webbie kirjoitti:....voisitko vastustaa kiusausta kirjotta "vielä yks" kun teidät että olet 1 viestin päästä "HyperTerhosta"??? :lol: :lol: :lol:


Äläs nyt ....olisko se YKSI lisäviesti sitten niin tosiaan suuri vahinko - jos on todella kirjoittanut useiden vuosien aikana tuhansia viestejä ystävilleen Terhissä :D ?
Meillä taitaa kuitenkin olla Terhissä vain kaksi niciä, joiden terhitunnus voisi yli 5000 viestin perusteella olla "HyperTerho" - kaikkien tuntemat VJ ja Babo. Tonnin kirjoittelijoita löytyy jo rutkasti - ja niissäkin niceissä on jo muutama rivi laitettu toisen eteen monena vuonna. Ja tuskin kukaan meistä alle tonnilaisistakaan innostuu kerämään "tuosta noin vain" muutama sata viestiä lisää päästäkseen uuteen terhitunnukseen. Minä malttaisin aivan hyvin olla vaikka vielä parikin vuotta ihan reipas Virkkuterhikki tai vähän rutinoituneempi Tapaterhi. Kyllä meillä täällä oloon on ihan aikuiset syyt ja motiivit varmasti vastaisuudessakin :D.

Terhitunnus voi muuten kivasti sitouttaa henkilöä foorumille. On kiva tuntea olevansa sellainen terhiläinen, jonka muutkin huomaavat roikkuneen täällä aktiivisesti monta vuotta. Samoin uusien ei tarvitse tunnustaa "olen ihan uusi täällä ja kysyn tyhmiä" -kun hänen nimensä alla lukee kauniisti muistutukseksi "Pikkuterhikki."

Mutta vakavasti - jos joku uusi merkittävästi sabotoisi viestiketjuja, siihenhän modet puuttuvat kuten muillakin foorumeilla.

Kun tulevaisuudessa myös Terhifoorumin "HyperTerhojen" viestimäärät toivottavasti kasvavat, voidaan lisätä leveleitä ylöspäin tai tarpeenmukaan vielä yksi väliin - vaikka "SuperTerhi" :D .

Lähetetty: To Loka 05, 2006 2:22 pm
Kirjoittaja Nooba
Ja eikös nämä tittelit kuitenkin ole ihan leikkimielisiä? Ei siinä tarvi kenenkään verenmaku suussa kirjoitella viestejä, että pääsee jollekkin tietylle tasolle... Omaks ilokshan tää koko Terhi on! Kuva

Lähetetty: To Loka 05, 2006 3:10 pm
Kirjoittaja Flame
Webbiellä tekis ainakin tiukkaa päästä viestimääränsä mukaan hyperterhoksi tai edes terhihörhöksi :D

Mä taidankin purnata meille modeille erityisvapauksia :lol:

Lähetetty: To Loka 05, 2006 4:55 pm
Kirjoittaja namuhiiri
Voi härreguud sentään. Todella monessa foorumissa on käytössä tämä systeemi eikä niiissä kukaan niiskuta "et kyl tää nyt loukkaa mun tunteita ku oon pyörinyt tääl jo viiskytä vuotta ja mä oon edelleen "aloittelija".
Ehkä olisi syytä katsoa peiliin ja miettiä hetkinen JOS nyt joku OIKEASTI nappaa herneen nenään tälläisestä "tittelien" käyttöönottamisesta.
Minusta ne olisi hauska lisä tänne, eikä voisi vähempää kiinnostaa vaikka joku minun jälkeeni tullut saisi jonkun "tittelin" paljon ennen meikäläistä.

:wink:

-namsku :kirsikat

ps. Ja eiköhän sen saisi pois käytöstä jos näyttää siltä että jotkut rupeavat "spämmäämään" jonkun "tittelin" takia.

Lähetetty: To Loka 05, 2006 5:49 pm
Kirjoittaja Mimi
Ihan kivojahan nuo Maryannin ehdotukset oli :hehehehe

Ei kai kukaan Terhiläinen täällä sortuisi tuohon ns.turhaan kirjoitteluun :shock:

Itse kyllä välillä tulee kirjoitettua vaan lyhyesti jonkun päiväkirjaan, kun ei aina keksi mitään muuta ja haluaa kuitenkin muistaa jotain keventyjää lämmöllä :P

Lähetetty: Ma Marras 06, 2006 9:39 am
Kirjoittaja namuhiiri
Mitäs tälle asialle kuuluu? Saadaanko me tittelit käyttöön?

-namsku :kirsikat

Lähetetty: Ma Marras 06, 2006 10:27 am
Kirjoittaja maryann
Niin! Mitäs vielä jahkataan :D ?

Lähetetty: Ti Helmi 13, 2007 9:39 pm
Kirjoittaja Spelmus
Tää juttu taisi jäädä unohduksiin, mutta kysyn silti kainosti minäkin :D että onko titteleitä tulossa?

Lähetetty: Ti Helmi 13, 2007 10:11 pm
Kirjoittaja anesthesi
Kyllähän ne tittelit olisi kivoja, sellainen lisäpiriste :) Tällä palstalla on kuitenkin aikuisia ihmisiä, joten ei kai kukaan lähtisi näpyttelemään muutaman sanan tai hymiön viestejä vain saadakseen seuraavan tittelin nimensä alle. Maryannin titteliehdotukset olivat mahtavia!

Lähetetty: Ma Huhti 16, 2007 11:17 am
Kirjoittaja namuhiiri
Kas, tittelit tulivat kuin tulivatkin käyttöön. Oikein kiva :) Tosin toi "vilahtelija" ei sovi yhtään kun täällä kuitenkin päivittäin tulee oltua :lol:

-namsku

Lähetetty: Ma Huhti 16, 2007 11:20 am
Kirjoittaja webbie
Joo, laitoin nuo Maryannin ehdotukset...viestimäärät on salaisuus ;)

Lähetetty: Ma Huhti 16, 2007 11:52 am
Kirjoittaja Mimmuli
Mä vähän hieraisin silmiäni kun näin että oli tittelit tulleet käyttöön. Kiva lisä :)
terveisin
Terhihörhö

Lähetetty: Ma Huhti 16, 2007 12:31 pm
Kirjoittaja namuhiiri
webbie kirjoitti:viestimäärät on salaisuus ;)


Aika huimat saa olla, kun tälläkin viestimäärällä on vasta "tokalla" sijalla vilahtelijana :lol: Mutta eipähän kukaan rupea spämmäriksi saadakseen kivemman tittelin :wink:

-namsku

Lähetetty: Ma Huhti 16, 2007 1:27 pm
Kirjoittaja Mimmuli
^Mäkin tässä joudun spämmäämään vielä vähän että saan hyperterho-tittelin :lol:

Lähetetty: Ma Huhti 16, 2007 3:34 pm
Kirjoittaja laalaa
Hauskat nää tittelit, huomasin tänää olevani iha aidosti "hörhö" :lol: , piti heti män kattoon mitä muit niit o, pienet o huvit mullaki :lol:

Lähetetty: Ma Huhti 16, 2007 3:55 pm
Kirjoittaja fiona
laalaa kirjoitti: piti heti män kattoon mitä muit niit o, pienet o huvit mullaki :lol:


Mistä ne näkee? :oops:

Lähetetty: Ma Huhti 16, 2007 4:07 pm
Kirjoittaja ViimeinenJojo
^ Ne ovat tän ketjun puolen välin hujakoilta Maryannin viestissä, mutta ovat siis:

Pikkuterhikki
Vilahtelijaterhikki
Virkkuterhikki
Tapaterhi
Intoterhi
Terhihörhö
HyperTerho

Ja, höh, pitäisikö valittaa jonnekin, kun eihän mulla näy mitään, kun tittelinä on tuo mode. :lol: