
Itse olen lisännyt rahkojen tekoa ja nyt uusimpana olen tehnyt pirtelöitä rahkasta , nami! Vähän samaan tyyliin kuin Trist tuossa kertoi tekevänsä!
Valvojat: ViimeinenJojo, Flame
Anonymous kirjoitti:Plussa.com:ista (vaatii kirjautumisen) löytyi paljon erilaisia reseptejä ja tässä yksi mitä olen joskus kokeillut...
ViimeinenJojo kirjoitti:Jos sulle sen kerman kanssa uppoaa, niin entäs jos lähtisit siitä pikkuhiljaa totuttelemaan makuun? Ensin sellainen sekoitus, joka maistuu ja seuraavassa satsissa sit vähän vähempi kermaa ja vähän enempi rahkaa.
Hmm... Mistä sit tuli mieleeni, että mikä on yllättävää, niin jääkaappikylmä rasvaton maito vaahtoutuu. En kyllä sit osaa sanoa, että kestääkö se vaahto sit rahkan joukkoon sekoittamista, mutta sekin voisi tietty olla yks vaihtoehto.
Palaa sivulle “Ruokareseptejä”
Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa