Panerointi vähäkalorisemmin?

Kevyempää ruokaa!

Valvojat: ViimeinenJojo, Flame

Avatar
Miinu.s
Pikkuterhikki
Viestit: 269
Liittynyt: To Syys 20, 2007 4:09 pm
Aloituspaino: 120
Tavoitepaino: 65
Pituus: 165
Laihdutustapa: RePa

Panerointi vähäkalorisemmin?

ViestiKirjoittaja Miinu.s » Ke Maalis 31, 2010 7:47 pm

Siinäpä se suuri kysymys onkin otsikossa. Oletteko keksineet tavan tehdä rapeita kana-/kala-/lihapaloja panerointihengessä mutta ilman sitä karmeaa rasvamäärää? Voiko muna-korppujauhokuorrutetun lihan paistaa polttamatta ilman rasvaa tai vaikkapa ohuesti voidellussa pannussa? Tai mitä tapahtuu, jos käyttää öljylorauksen sijaan vesilorausta? Tai mitä tapahtuu, jos sujautan palat uuniin...?

Voisihan tuota kokeillakin, mutta käy talouden päälle kokeilla jokaista hullu ideaani. :lol:
"Onni ei tule valmiina vaan ihmisen omista teoista."[Päiväkirja]
Äippälomailua ja imettäjän arkea, painonhallinta sivuroolissa.

Kuva


Avatar
CeilingCat
Vilahtelijaterhikki
Viestit: 791
Liittynyt: Ti Joulu 15, 2009 12:30 am
Paikkakunta: Tampere

Re: Panerointi vähäkalorisemmin?

ViestiKirjoittaja CeilingCat » To Huhti 01, 2010 4:21 pm

Panerointia voi tehdä uunissakin, näin olen kuullut. Lopputulos ei tietenkään ole sama! Ja pannulla tehdessä pannu mahd. kuuma että kovettaa pinnan nopeasti, ennen kuin ehtii imaista itseensä hullut määrät rasvaa. Ja tietty mahd. vähällä rasvalla. :)
You can't buy happiness
but you can buy wine
and it's almost the same thing.


Palaa sivulle “Ruokareseptejä”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Bing [Bot] ja 7 vierailijaa