Kalasta,mutta mitä?

Kevyempää ruokaa!

Valvojat: ViimeinenJojo, Flame

marika85
Viestit: 11
Liittynyt: Ke Tammi 23, 2008 11:33 pm
Aloituspaino: 0
Tavoitepaino: 0
Pituus: 0
Viesti:

Kalasta,mutta mitä?

ViestiKirjoittaja marika85 » Ma Elo 18, 2008 5:25 pm


Kertokaas nyt hyvät kanssa laihduttajat että kun laihduttajalle suositellaan kalaa niin mitä siitä voi tehdä,muuta kun pannulla paistaa.Esim.mitä seitistä vois tehdä,mitään kallista kalaa en kyllä haluaisia alkaa ostamaan,mutta ehkä lohta silloin tällöin.Että mitä hyvää ja kevyttä kalasta sais tehtyä?


helmis
Viestit: 1
Liittynyt: Ma Joulu 04, 2006 11:31 am
Aloituspaino: 0
Tavoitepaino: 0
Pituus: 0
Viesti:

ViestiKirjoittaja helmis » Ma Elo 18, 2008 5:45 pm

kalakeitto

marika85
Viestit: 11
Liittynyt: Ke Tammi 23, 2008 11:33 pm
Aloituspaino: 0
Tavoitepaino: 0
Pituus: 0
Viesti:

ViestiKirjoittaja marika85 » Ma Elo 18, 2008 5:56 pm

Jotain muuta?

Avatar
nasutin
Viestit: 21
Liittynyt: Su Maalis 18, 2007 9:24 pm
Aloituspaino: 85
Tavoitepaino: 75
Pituus: 171
Laihdutustapa: Kalorilaskenta
Paikkakunta: Etelä-Suomi

ViestiKirjoittaja nasutin » Ma Elo 18, 2008 6:08 pm

Mä oon ainaki ihan sillai vaan tehny että oon ostanu valmiiks pakattuja kirjolohisuikaleita ja paistanu ne ja ruokakermaa perään. Sopii sekä pastan että perunoiden kanssa.
Oon itekin huono keksimään kalasta mitään, lähinnä meillä syödään tota ja kalakeittoa..

Mytty

ViestiKirjoittaja Mytty » Ti Elo 19, 2008 11:14 am

Kirjolohisuikaleita pannulle paistumaan ja sinne sitten vaikkapa kesäkurpitsaa, paprikaa, sipulia, tomaattia jne. (Ruokaa tulee enemmän ja se on edullisempaa...)


Sokeri
Viestit: 23
Liittynyt: To Kesä 26, 2008 6:06 pm
Aloituspaino: 0
Tavoitepaino: 0
Pituus: 164

ViestiKirjoittaja Sokeri » Ti Elo 19, 2008 11:26 pm

Itsekin olen suunnattoman huono laittamaan fisusta ruokaa, mikä johtunee siitä, että kalan niljakas olemus ennen valmistamista kuvottaa.

Mutta yksinkertaisuudessaan laitan lohifilettä (~400g ?) vuokaan, kalamaustetta päälle ja puoleksi tunniksi 175 asteeseen.

Itse olen miettinyt, lasketaanko purkista otettu tonnikala terveysvaikutteiseksi kalaksi. Tonnikalasta tulee aivan erinomaista risottoa.
Viimeksi muokannut Sokeri, Ke Elo 20, 2008 11:09 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
nasutin
Viestit: 21
Liittynyt: Su Maalis 18, 2007 9:24 pm
Aloituspaino: 85
Tavoitepaino: 75
Pituus: 171
Laihdutustapa: Kalorilaskenta
Paikkakunta: Etelä-Suomi

ViestiKirjoittaja nasutin » Ke Elo 20, 2008 8:43 am

Sokeri: Lasketaan sekin, hyvää fisua se on vaikka purkista tuleekin!

Sokeri
Viestit: 23
Liittynyt: To Kesä 26, 2008 6:06 pm
Aloituspaino: 0
Tavoitepaino: 0
Pituus: 164

ViestiKirjoittaja Sokeri » Ke Elo 20, 2008 11:09 pm

Nasuttimelle kiitos tästä miellyttävästä vastauksesta. :wink:

Avatar
pieni ja pyöreä
Viestit: 38
Liittynyt: Ke Loka 11, 2006 5:13 pm
Aloituspaino: 103
Tavoitepaino: 67
Pituus: 160
Laihdutustapa: VHH
Viesti:

ViestiKirjoittaja pieni ja pyöreä » La Elo 23, 2008 6:54 pm

Uunikalaa seistä: sei vuokaan, päälle tomaattimurskaa purkki ja sipulia

Joku afrikkalainen tmv eksoottinen kala: seitiä paistetaan pannulla, kookosmaitoa purkillinen mukaan hautumaan kastikkeeksi ja maustetaan curryllä. Tarkempi ohje saattaa vielä löytyä reseptiosion kala-ruuista.

Kalakukko :lol: . En ole kokeillut kun en syö itse muikkua enkä oikeastaan sitä ruis-kuortakaan mutta perheelleni ajattelin tehä kun on hyvä hetki ja kiviuuni lämpimänä
Juuri nyt luot uutta menneisyyttä...

Painonhallinnasta ei raportoitavaa.... ;-)

Avatar
koo
Viestit: 98
Liittynyt: Ma Touko 03, 2004 6:54 pm

ViestiKirjoittaja koo » To Elo 28, 2008 7:57 pm

Sulatettua pakasteseitä kun paistelee ihka oikeassa voissa ja maustaa hipsauksella suolaa, niin sitä voi sitten tunkea mihin mielii. Testattu salaatissa, leivän päällä ja paljaaltaan kananmunan kaverina. Kaikki vaihtoehdot maistuivat hyvin. Tylsää eikä kovin luovaa, mutta ihan ok ruokaa.

Avatar
Miinu.s
Pikkuterhikki
Viestit: 269
Liittynyt: To Syys 20, 2007 4:09 pm
Aloituspaino: 120
Tavoitepaino: 65
Pituus: 165
Laihdutustapa: RePa

Re: Kalasta,mutta mitä?

ViestiKirjoittaja Miinu.s » La Touko 08, 2010 9:27 pm

Tein tänään IHANAA savukalatahnaa:
300g savulohta (tai muuta savukalaa) --> sekoittele "mössöksi"
2 kovaksi keitettyä kananmunaa --> pieneksi silpuksi/kuutioiksi
1 paprika --> pieneksi silpuksi/kuutioiksi
sipulia/ruohosipulia oman maun mukaan
1 prk vähärasvaista kermaviiliä
sitruunapippuria
(suolaa --> minusta ei tarvitse?)

Sekoita. Nauti ruisleivällä, uuniperunan kera, salaattipedillä, pastasalaatissa, grillatun juuresnyytit kera...

Itsellä oli fisua vain 270g, koko ohje 650kcal ja ehkä noin 6dl valmista tanhaa? Tarjoilen huomenna ruisnapeilla kahvipöydässä, ruohosipulilla koristeltuna.
"Onni ei tule valmiina vaan ihmisen omista teoista."[Päiväkirja]
Äippälomailua ja imettäjän arkea, painonhallinta sivuroolissa.

Kuva


Palaa sivulle “Ruokareseptejä”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija