Resepti: Yrttinen kasviscassoulet -pata

Kevyempää ruokaa!

Valvojat: ViimeinenJojo, Flame

Avatar
lilja
Viestit: 40
Liittynyt: La Huhti 22, 2006 4:42 pm
Aloituspaino: 127
Tavoitepaino: 0
Pituus: 169
Laihdutustapa: VHH
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Resepti: Yrttinen kasviscassoulet -pata

ViestiKirjoittaja lilja » To Kesä 05, 2008 12:26 pm

Resepti sopii kasvisruoaksi, mutta hyvin myös grillatulle lihalle tai kalalle lisukkeeksi.

1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
muutama varsiselleri
öljyä
1 prk kidneypapuja
1 prk valkoisia papuja
1 prk kikherneitä
kirsikkatomaatteja
1 pieni munakoiso
1 prk grillattua paprikaa
2 laakerinlehteä
1 appelsiini
kasvismaustetta
kourallinen salaattioliiveja
persiljaa

Kuori ja silppua sipulit ja varsiselleri. Valuta säilyketuotteet. Kuutioi munakoiso.

Kuullota sipulit, varsiselleri ja munakoiso öljyssä. Lisää pavut, herneet, laakerinlehdet, mausteet ja tomaatit.

Raasta pestyn appelsiinin kuori ja lisää pataan.

Hauduta tunnin ajan pienellä lämmöllä.

Hienonna persilja. Lisää pataan paprikat, oliivit ja lopuksi vihersilppu. Viimeistele oliiviöljyllä.

(Stockmannin reseptissä käytetään paljon varmaankin vain sieltä saatavissa olevia tuotemerkkejä. Epäilen esimerkiksi papujen ja herneiden olevan pienemmissä purkeissa kuin tavanomaisissa marketeissa. Kuvan mukaan papuja on jonkin verran, mutta ne eivät ole tuotoksen pääraaka-aine. Kerron tuloksista sitten, kun pääsen itse kokeilemaan reseptiä.)


Palaa sivulle “Ruokareseptejä”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa