Sekoita ainekset taikinaksi ja taputtele jauhotetulla kädellä siitä yksi iso tai kahdeksan pientä litteää kakkua uunipellille. Jos teet ison, jaa se veitsellä 4-8 osaan jo ennen paistamista. Paista 225-250 asteessa n. 15-20 min. Tarjoile esim. vähärasvaisen tuorejuuston kanssa.
Mielenkiintoinen teeleipäresepti . Ilmeisesti syödään vähän lämpöisinä ja per heti eikö vain?
Salaatti jossain muodossa on kyllä suunnitteilla. Ja feta on herkkua ... Tai sitten vuohenjuustosta jotain, sitä kun on jääkaapissa valmiina odottamassa.
Tuo teeleipäohje oli Valion laktoosittoman kermaviilin purkissa kesällä. Olen kerran kokeillut ja menivät heti parempiin suihin joten en tiedä säilyvyydestä, mutta veikkaisin että ovat parhaita lämpiminä ja juuri uunista tulleina. Täytyy kokeilla onnistuuko pakastaminen.
ViestiKirjoittaja laalaa » To Loka 18, 2007 2:15 pm
No jos sivistyneesti viinin kans jottai purtavaa haluaa ni eikös juustotarjotin ole siihe iha omiaan? Paitsi jos o kysees rennompi tilaisuus nii sit ehkä o liia snobi. Tässä joka tapaukses juustotarjotinasiaa:
ViestiKirjoittaja Emsku » To Loka 18, 2007 5:55 pm
Me ostettiin yks ilta sellanen paketti, jossa oli viittä eri juustoa, siis kahta homejuustoa ja kolme jotain sellasta tuorejuuston tapasta. Se oli kahelle just hyvä, ku ne oli sellasia ihan minejä, eli homma ei riistäytyny ihan käsistä. Hintaki oli vaan 2e. Tuli vaa mielee juustotarjottimesta.