Sivu 1/1

ongelma maissinaksujen kanssa

Lähetetty: Ma Elo 27, 2007 11:59 am
Kirjoittaja myy75
Eli mulla on ongelma joka liittyy maissinaksuihin, eli niihin mauttomiin
juustonaksun näköisiin pätkylöihin.

Miten niihin saa jäämään makua mausteilla? Onko kenelläkään hyvää vinkkiä
minulle? Yritin eilen laittamalla mausteita pussiin ja ravistamalla mut
mausteet vaan menee pusin päästä toiseen kun naksut on niin kuivia että
niihin ei tartu :(

Mieheni sanoi että levitä johonkin laakealle alustalle ja suihkuta vettä päälle
ja sit mausteet :roll: Ehkä sitäkin sit pitää koittaa jos kenelläkään ei ole
mitään hyvää ajatusta asiasta.

Dippikastikkeen kanssa ne oli ihan ok mut siinäkin on rasvaa ku mulla sitä
sitte menee koko purkki kerralla.

Vinkkejä kiitos :idea:

Lähetetty: Ma Elo 27, 2007 9:31 pm
Kirjoittaja Emsku
Mulla ei oo hyvää maustamisvinkkiä, mut eihän kevyt kermaviilissä niin hirveesti rasvaa oo. Ja eikös sitä dippijauhetta pystyny sekottamaa myös johonki maustamattomaa jugurttii? muistaakseni se oli kaikista kevyin vaihtoehto... ehkä.

Lähetetty: Ke Syys 05, 2007 5:20 pm
Kirjoittaja myy75
nyt mä sitte oon dippaillu noita maissi naksuja niin että pursuu jo korvista ulos :)

ja hyvää on...

Lähetetty: Ke Loka 31, 2007 8:06 pm
Kirjoittaja HensQ_
Täähän vois muuten olla apu mun sipsiongelmaan. :)
Onko se dippi sitten yhtä hyvää jukurtissa kun kermaviilisä? tai siis että onko niissä paljokin eroja?
Mä kyllä pystyn vetelemään niitä naksuja ihan pelkälteenkin, kerran kummipojan pussista kerran maistelin, mutta kyllä niihinki kyllästyy jos pelkkää niitä syö. :D