Sivu 1/1

Punajuurilaatikko

Lähetetty: Ti Tammi 02, 2007 10:07 am
Kirjoittaja masukas
Raakoja punajuuria
sipulia
kevyt sulatejuusto ( tai homejuusto)
(juustoraastetta)

Punajuuret kuoritaan ja viipaloidaan/paloitellaan/ itse leikkelin pitkulaisikisi.
Sipulit viipaloidaan.
Sulatejuustoa heitin puolipurkkia sinne tänne, sit 200 astetta ja n. 1h (en nyt muista ihan tarkkaa aikaa, mut et punajuuret kypsii.)
Niin ja sit laitoin suolaa ja vähän valkopippuria.

Oli yllättävän hyvää, kuvittelin, että siitä tulis kuivaa, mutta ei.

Punajuuria laitoin n. 5kpl ja sipulia 4kpl. On kuulemma tod hyvää homejuuston kanssa, mutta halusin tästä kevyemmän version.