Johis kirjoitti jossain toisella alueella, että
johis kirjoitti:Juustot ovat suurensuuri ongelma, jotenkin kevytversiot tuntuvat muovilta eikä pehmeän hollantilaisen goudan tai runsasrasvaisen brien himoa tunnu taltuttavan mikään. Ja ihan turha on ostaa hyvää juustoa jääkaappiin ja ajatella että syön vain pienen siivun silloin tällöin enkä joka päivä...
Mä oon ihastunut näihin: Ingmanin Sininen tahto (17%) ja Valion Polar (5%). Ennen söin Polar15%:a, mutta olipa tosi iloinen yllätys, kun toi 5% Polar maistui mun suuhun 'juustommalta' = maukkaammalta kuin rasvaisempi vähärasvainen 'isoveli'.
Olen kyllä samaa mieltä, että gouda olisi ihaninta, mutta olen päättänyt että sitä saa ottaa vain kylässä ja juhlissa (jolloin tulee täytettyä tuo 'pieni siivu silloin tällöin'. Kotiin ei tosiaan voi goudaa päästää...